Wat is uw ideale beveiliging?

All In Beveilging kan voor u een complete beveiliging aanleveren en uiteraard op maat! Wij luisteren eerst naar de wensen van de klant voordat wij u iets aanbieden. Lukt het niet om te installeren? Geen probleem! Wij doen het voor u. Bekijk gerust onze Shop en onze Beveiligings Camera pagina. Bij ons vindt u alles onder één dak!

Hoe werkt het?

U bestelt bij ons de camera's die u wenst te gebruiken. Hierbij moet u opletten op welke plek u de camera wilt hangen, binnen of buiten. En wat de camera moet kunnen. Moet de camera kunnen draaien? Moet de camera een microfoon hebben?
Vervolgens kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze installatie service. Dit gaat op basis van €60,- + 0,25 cent per km. Wij opereren vanuit Didam en Tilburg. Informeer van te voren naar de mogelijkheden!
U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de camera's zelf te installeren. Wij bieden dan online support. Wat houdt dit in? Wij zullen per mail binnen 1 uur een duidelijk geformuleerd antwoord geven die uw problemen zullen oplossen. Dit kan naar info@allinbeveiliging.nl.
Mocht u daarna alsnog kiezen voor de installatie service op plaats, dan is dat geen probleem. U kunt het dus altijd eerst zelf proberen te installeren. De prijs blijft hetzelfde.

Wat valt onder onze installatie service?

•Wij stellen uw camera's in. Tevens zullen wij samen met u de beste plaats uitzoeken om de camera's op te hangen. Na het instellen, testen wij uitvoerig of alles naar behoren werkt en luisteren wij nog eventueel naar de extra wensen om bijvoorbeeld een alarm in te stellen. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat hij op beweging een bericht met foto stuurt tussen bepaalde tijdstippen, zodat u ook als u niet thuis bent en op bijvoorbeeld uw mobiel kijkt, toch een veilig gevoel heeft.
Dit alles valt dan onder de prijs van €60,- + 0,25 cent per kilometer. We heten niet voor niets All In Beveiliging!

Helpdesk

info@allinbeveiliging.nl

24/7 bereikbaar