Wat is uw ideale beveiliging?

All In Beveilging kan voor u een complete beveiliging aanleveren en uiteraard op maat! Wij luisteren eerst naar de wensen van de klant voordat wij u iets aanbieden. Lukt het niet om te installeren? Geen probleem! Wij doen het voor u. Bekijk gerust onze Shop en onze Beveiligings Camera pagina. Bij ons vindt u alles onder één dak!

Beveiligings Camera's

Een veilig gevoel. Dat wil nou iedereen. All In Beveiliging biedt zowel voor particulieren en bedrijven dé ICT Beveiliging van 2013! Wij leveren en installeren IP Camera's tegen een scherpe prijs. Hiermee kunt u uw gehele huis of bedrijfspand volledig in de gaten houden, terwijl u er niet bent. Op uw tablet of mobiel, het is voor ons geen probleem. U kunt rustig overal in de wereld in uw huis of bedrijfspand rond kijken en horen(!) d.m.v. een speciale applicatie op uw iOS of Android systeem. Hiermee kunt u de camera zelf bedienen op afstand.
Tevens zit er een alarm functie op. Deze gaat af als er beweging is op zelf vast te stellen tijden/dagen. U krijgt dan direct een mail met een foto van het moment dat er iets bewoog. Hierdoor weet u gelijk wie en wanneer er in het huis of bedrijfspand loopt. Dus ook tegen diefstal is dit een ideaal middel. Soms levert dit zelfs korting op bij uw verzekeringsmaatschappij!
Informeer naar de mogelijkheden via info@allinbeveiliging.nl of via ons contactformulier.

Onderstaande modellen hebben Wifi, dat wil zeggen dat ze draadloos geplaatst kunnen worden qua internet verbinding. Uiteraard moeten ze nog wel een netstroom aansluiting hebben om te kunnen werken.

       
Binnen IP Camera                                                      Buiten IP Camera

Helpdesk

info@allinbeveiliging.nl

24/7 bereikbaar